Retourneren van onderdelen

Bent u niet tevreden of is het artikel onjuist? Vanzelfsprekend bestaat de mogelijkheid onderdelen te retourneren. Met uitsluiting van speciaal bestelde- en elektrische artikelen kunnen onderdelen in ongebruikte/ onbeschadigde conditie en in originele verpakking bij ons worden aangeboden.

PROFESSIONALS:
Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen en elektronische onderdelen kunnen deze binnen 48 uur  retour worden aangeboden. Graag verzoeken wij u de reden van retour te vermelden op de daarvoor bekende formulieren.   Artikelen worden vervolgens met de eerst volgende factuur gecrediteerd. Houdt u rekening met retourweigeringen voor speciaal bestelde, en elektrische onderdelen.

CONSUMENTEN:
Retour binnen 7 dagen. Na vertoning van aankoopnota ontvangt u een tegoedbon ter waarde van uw aanschaf. Indien u contanten wenst, houden we het recht voor om 15% van uw aankoopprijs achter te houden om behandelingskosten te dekken. Houdt u rekening met retourweigeringen voor speciaal bestelde, en elektrische onderdelen.

Meer informatie? Neem contact op.

Over ons

Sinds 1914 vormt de bedrijfsnaam RAYDO een no-nonsense importeur/ grossier in automaterialen, accessoires, olie, additieven, gereedschappen en banden.

Contactgegevens

RAYDO Automaterialen
Kroonstraat 3
4879AV Etten-Leur
Tel.: 076-5032286
Email:

Volg ons