Bedrijfsfilosofie

RAYDO, KWALITEIT IS ONZE BESTE RECLAME

Met gepaste trots stellen wij ons graag aan u voor. Aangenaam, RAYDO

Sinds 1914 vormt de bedrijfsnaam RAYDO een no-nonsense importeur/ grossier in automaterialen, accessoires, olie, additieven, gereedschappen en banden.

RAYDO is als één van de weinige grossiers niet aangesloten bij een leveranciersgroep. We behouden hiermee de vrijheid om zelf te bepalen welke producten we in ons assortiment opnemen. Dit stuurt tevens het hoe en tegen welke condities we deze inkopen. Zo streven wij te allen tijde de beste prijs en kwaliteit voor ons hele gamma.

RAYDO staat voor service en kwaliteit in de breedste betekenis van het woord. Bij ons is uitsluitend het beste goed genoeg en staat klantgerichtheid voorop. We voeren gerespecteerde A-label productlijnen en dienen u met onze jarenlange ervaring en hoogstaande technologische kennis. Als wij het niet kunnen leveren dan mag u er vanuit gaan dat het desbetreffende uitsluitend via dealer- of merkkanalen verkrijgbaar is.

RAYDO is sinds jaar en dag dé leverancier van automaterialen en aanverwanten. We vinden onze grootste afzet in de automotive-branche. Waarbij het merendeel van onze klanten merkdealer, vrije garagist of leasemaatschappij zijn. Daarnaast word een gerespecteerd aandeel van onze afzet gevonden in de industrie. Voor deze tak arrangeren wij bulkvoorraden olie en herstelwerkzaamheden aan kostbare rem- en frictiematerialen. Naast deze professionele vakgerichte klanten worden door ons ook de hobbyist en consument met de grootste zorg bediend.

Wenst u graag een compacte bedrijfspresentatie in handen te hebben? U kunt deze hier downloaden.

Over ons

Sinds 1914 vormt de bedrijfsnaam RAYDO een no-nonsense importeur/ grossier in automaterialen, accessoires, olie, additieven, gereedschappen en banden.

Contactgegevens

RAYDO Automaterialen
Kroonstraat 3
4879AV Etten-Leur
Tel.: 076-5032286
Email:

Volg ons