Aldoc, Legendaverklaring

U bent Aldoc gebruiker,

getoonde icoontjes in het menu en nabij artikelen worden in onderstaande legenda toegelicht;

      stockGroen =  Artikel voorradig, direct beschikbaar.

      stockRood = Artikel voorradig, externe voorraad beschikbaarheid in depot. *1
1. Indien beschikbaar bij MOTORPARTS NL, mag u het artikel met de volgende route verwachten.
2. Indien beschikbaar bij MOTORPARTS Belgie, Frankrijk,
3. Indien beschikbaar bij externe fabrieken of overige leveranciers, zal het artikel u de volgende werkdag bij eerste gelegenheid worden geleverd.
Meer informatie over levermoment, laat u telefonisch informeren, 076-5032286.

stockGeen  = Artikel bekend, externe voorraad. Laat u telefonisch informeren welke levertijd aangehouden mag worden,076-5032286

*1 We werken er nog hard aan om externe voorraden duidelijker te presenteren en onderscheid te maken tussen leveranciers en beschikbaarheid. Bij bestelling van het artikel met   zullen we u vooralsnog telefonisch informeren over de beschikbaarheid.

We vertrouwen erop dat u ervaart dat we veel energie gestoken hebben om alle beschikbare artikelen in de catalogi op te nemen. Vanzelfsprekend is de beschikbaarheid in vorm van  toevoegingen van artikelen en merken, buitengewoon dynamisch, we trachten deze zo accuraat mogelijk te houden. Heeft u tips? e-mail ons aub. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omdat we niet gebonden zijn aan vaste inkoopkanalen zijn wij doorgaans flexibeler in het aanbod dan onze regionale con-collega’s. U zal ervaren dat ons leveringspakket beduidend verbreed is. We blijven investeren om u nog beter van dienst te zijn.

Aanvullende informatie gewenst omtrent de Aldoc Catalogus, contact?

Over ons

Sinds 1914 vormt de bedrijfsnaam RAYDO een no-nonsense importeur/ grossier in automaterialen, accessoires, olie, additieven, gereedschappen en banden.

Contactgegevens

RAYDO Automaterialen
Kroonstraat 3
4879AV Etten-Leur
Tel.: 076-5032286
Email:

Volg ons