Info, Onderdelen Catalogi

Voor de professionele markt stellen we kosteloos een 2-tal zoekcatalogi ter beschikking. [email protected] en het welom bekende ALDOC.

Garagebedrijven, dealers en schadeherstellers worden in staat gesteld om zelf de benodigde onderdelen te zoeken. Vanzelfsprekend op kenteken, maar ook middels gebruik van VIN-nr., motor- of Versnellings bakcode.

Beide systemen zijn overzichtelijk ontworpen en tonen u de bruto en netto prijzen. Alsmede onze voorraden en de externe voorraden van onze partnerleveranciers. Doorgaans kunnen we dezelfde dag de artikelen nog leveren.

Tegen betaling, kunt u tevens de uitgebreide versie's gebruiken.  Het systeem wordt dan gekoppeld en voorzien met alle mogelijkheden van uw garagepakket, AIS, autodata en overige informatie systemen kunnen tevens beschikbaar worden gesteld.

Heeft u vragen?

Direct een inlog aanvragen? Gebruik het online aanvraagformulier.

Algemene informatie? Neem contact op met 076-5032286 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 ([email protected], in samenwerking met GroupAuto Nederland)  Groupauto logo met Carexpert Diagnosexepert

Rapido

Aldoc  (ALDOC )

Schermafbeelding Aldoc

 

Over ons

Sinds 1914 vormt de bedrijfsnaam RAYDO een no-nonsense importeur/ grossier in automaterialen, accessoires, olie, additieven, gereedschappen en banden.

Contactgegevens

RAYDO Automaterialen
Kroonstraat 3
4879AV Etten-Leur
Tel.: 076-5032286
Email:

Volg ons