Olie / Smeermiddelen, Additieven

Zonder gedegen smering kan geen duurzaamheid verkregen worden. Tevens dient olie ervoor om het brandstofgebruik terug te dringen. Immers klinkt het niet logisch?.. Minder wrijving, minder gebruik van vermogen en dus een lager brandstofverbruik. Smeermiddelen zijn voor veel voertuigen universeel. Toch is het verstandig te controleren of de olie bij uw auto past. Bestudeer te allen tijde de handleiding van het voertuig. Voor aanvullend advies bezoek de website van de leverancier of neem contact op met een medewerker van een van onze filialen.

Klik hier of op onderstaande logo voor een bezoek aan de productadvisering van onze MPM Olie leverancier. Vul in het gele vlak het kenteken van het voertuig in en u zal voor uw voertuig de juiste olie vinden.

logo_MPM

Ligt uw voorkeur bij Castrol? Klik dan op het onderstaande logo of hier.

briaskThumb_MPMbriaskThumb_Castrol

Additieven van MOTIP zoals: reinigingsmiddelen, coatings, spuitlijm, spuitolie, persluchtbussen, bitumen, maar ook vrfspuitbussen en lakstoften, etc. staan volgens een breed assortiment en overzichtelijke sortering opgesteld in onze vestiging. Bezoek via deze link de MOTIP website, of klik op onderstaand logo

briaskThumb_Motip

Over ons

Sinds 1914 vormt de bedrijfsnaam RAYDO een no-nonsense importeur/ grossier in automaterialen, accessoires, olie, additieven, gereedschappen en banden.

Contactgegevens

RAYDO Automaterialen
Kroonstraat 3
4879AV Etten-Leur
Tel.: 076-5032286
Email:

Volg ons